top of page

7 syytä pyytää ammattilainen pihallesi


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Pihallakin se pitää paikkansa. Pyydä siis pihasuunnittelija paikalle, vähintään neuvontakäynnille.

  1. Olet innostunut puutarhasta. Omien pihaideoiden pohtiminen ammattilaisen kanssa on inspiroivaa. Ammattisuunnittelija osaa poimia rönsyilevistäkin ideoistasi punaisen langan ja auttaa sinua eteenpäin. Hän tulkitsee inspiraatiokuviasi ja näkee, miten ideoita voi soveltaa sinun pihassasi.

  2. Säästät aikaa ja rahaa. Maisemasuunnittelija on perillä trendeistä, tyylisuunnista, materiaaleista, uusimmista teknisistä ratkaisuista ja valikoimista. Hän auttaa poimimaan vaihtoehtojen merestä juuri sinulle ja budjettiisi sopivat ratkaisut.

  3. Teet kestäviä valintoja. Koska pihasuunnittelija tuntee kasvit ja muut piharakentamisen materiaalit, hän osaa valita parhaiten paikalle sopivat sinun mieltymyksiä kunnioittaen. Ammattilaisen avulla vältät kalliit virheostokset ja saat kerralla toimivan pihan.

  4. Luot uusia tiloja. Ammattisuunnittelija osaa hahmottaa tilaa ja sijoittaa toiminnat oikeille paikoilleen. Hän auttaa sinua saamaan toimivan ja viihtyisän kokonaisuuden. Sopiva mitoitus, riittävä näkösuoja ja kauniit ikkunanäkymät ovat osa kaunista pihaa.

  5. Uskallat käyttää värejä ja muotoja. Pihassa ei tarvitse tyytyä tylsiin ratkaisuihin. Jos rakastat värejä ja erilaisia muotoja, suunnittelijan auttaa sinua löytämään tasapainon niin, että lopputuloksena on mielenkiintoinen harmonia.

  6. Löydät ratkaisun ongelmiisi. Ammattilainen keksii ratkaisut pihasi ikuisuusongelmiin – on kyse seinää kostuttavasta vedestä, routivasta käytävästä tai huonosta valaistuksesta. Tekninen osaaminen on osa suunnittelijan ammattitaitoa.

  7. Yhdistät vanhaa ja uutta taitavasti. Pihan uusiminen ei tarkoita puskutraktorin tilaamista. Maisemasuunnittelija auttaa sinua ymmärtämään, mitä kannattaa säilyttää ja mistä luopua. Hän osaa avata näkymiä, antaa ohjeita ränsistyneen kasvillisuuden hoitamisessa ja auttaa luomaan pihaasi kiinnostavaa kerroksellisuutta.

Aloita tilaamalla pihakonsultointi, siitä voi jatkaa eteenpäin joko itse tehden tai käyttäen ammattilaisia apuna pihan toteuttamiseen saakka.

#pihasuunnittelu

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page