top of page
ISOMPIEN KOHTEIDEN SUUNNITTELU

Taloyhtiöpihan kunnostus seuraa usein putki- tai julkisivunremonttia. 

Usein pihaa kohennetaan myös routivien pintojen ja epäsiistin yleisilmeen vuoksi. Asukkaat toivovat usein parempia oleskelumahdollisuuksia, myös lapset, esteettömyys ja turvallisuus ovat tärkeitä näkökohtia.

Kerrostalon piha ei tarvitse olla vain autojen ja roskien säilytyspaikka, vaan siellä voi kasvattaa ruokaa, kuntoilla ja grillata, leikkiä ja istuskella. 

Naapuritaloyhtiöt voivat myös yhdessä rakentaa leikki- ja oleskelupihan jakamalla samalla kustannukset.

Julkiset pihat, kuten koulujen, päiväkotien ja palvelutalojen pihat ovat haaste, johon vastaan mielelläni. Kartoitan käyttäjien toiveet ja tarpeet ja pyrin löytämään ratkaisuja, jotka kestävät hyvin aikaa ja innostavat leikkimään ja liikkumaan. Vanhusten palvelutaloihin haluan luoda elvyttävän, esteettömän ja turvallisen ympäristön. 

Taloyhtiöpihan peruskorjaus: pelastustie piti rakentaa, samalla parannettiin pihan viihtyisyyttä ja rakennettiin oleskelualue..  

Malskin kortteli Lahden keskustassa on rakennettu lähes kokonaan kannelle.

Hautausmaat ovat kulttuurihistorialliseti arvokkaita alueita ja minulle erityisen rakkaita. Olen suunnitellut useiden vanhojen hautausmaiden puiden ja valaistuksen uusimista, mutta ollut myös mukana uuden uurnahauta-alueen suunnittelussa ja valvonnassa.

Torialueet ja puistot ovat tärkeitä kohtaamis- ja virkistyspaikkoja. Haluan luoda viihtysäimpää asuinympäristöä ja saada ihmiset ulos. Olen ollut mukana kolmessa lähiöprojektissa ja kaikissa niissä asukkaat arvostivat eniten asuinympäristössään vihreyttä ja luontoa, hyviä ulkoilumahdollisuuksia ja oikein sijoitettuja levähdyspaikkoja.

bottom of page